domingo, 11 de enero de 2009

Una ampolla al mar de Gaza


Aquest Nadal ens han dut molts llibres, un d'ells ha estat "Una ampolla al mar de Gaza", és un llibre recomanat per a nois i noies a partir de 14 anys, i ajuda a entendere el horrible conflicte actual i les seves conseqüencies en la població, aquesta és la sinopsi:

A Jerusalem, l'horror dels atemptats s'ha convertit en una rutina. Però la Tal, una noia israeliana de disset anys, no s'acostuma a tanta violència. Per tal de superar l'odi creu que ha de conèixer l'altra cara del conflicte, i aconsegueix posar-se en contacte amb en Naïm, un palestí de vint anys, per mitjà del correu electrònic. De primer el noi és molt eixut, però a poc a poc els dos joves superen els recels i sorgeix entre ells una amistat de debò.

También se puede encontrar el libro en castellano UNA BOTELLA AL MAR DE GAZA

3 comentarios:

Ipe dijo...

Gracias por compartir el recurso y la preocupación.
A mi me gusta ver el lado positivo de las cosas... y aunque el conflicto permanece, yo me recuerdo a mi misma llorando en la adolescencia por la violencia israeli, lo que significa que este conflicto viene de largo y no mejora... pero afortunadamente ahora uno sabe que hay muchas judias y judios trabajando por la paz.

Un abrazo,

Jacqueline dijo...

Tenemos un bontio detalle... Visita nuestro blog, por favor

Besos:

Jacqueline

Sònia dijo...

mamii!
te dona't un premi en forma de meme/mime/memo/nemo...ja saps...jajaj vinga mira-ho!!