domingo, 23 de noviembre de 2008

Premis Santa Cecilia 2008


El divendres dia 21 de novembre del 2008 es van celebrar, a Sant Joan de Vilatorrada, i aprofitant la festa de Santa Cecília, l’entrega dels premis de Composicions ( concurs de creació musical escolar) en l’Escola de Música . En aquesta entrega de premis els alumnes músics, toquen les seves composicions treballades durant el curs 2007-2008 davant els mestres, també hi havia el regidor de educació de l’Ajuntament, i com a públic, pares i mares dels alumnes.

En aquesta ocasió, la Sònia , 2º de nivell mitja i l’Oriol que feia 3er de nivell elemental tots dos en els seus nivells van ser triats com a guanyadors per les seves obres “Records” per piano de la Sònia i “Impacient” per dos saxos i bateria composada per l’Oriol. Com a pare de tots dos veig l’esforç que han realitzat en les seves composicions, i el premi que els hi han donat, es un reconeixement al treball que han realitzat durant tot l’any.

Com a públic que érem, tinc que dir que les interpretacions van ser fantàstiques i molt emotives.

Felicitats a tots dos.

3 comentarios:

Ipe dijo...

¡Que buena noticia! Felicidades a los toda la familia.

Ipe y JC

Meninheira dijo...

Off topic:

Acabo de enterarme de todo gracias a este pajarito que está encima mía, ¡¡esto se avisa!!
Ya estáis todos "fichados" ;)

Un petó *

paumon dijo...

Ostres que xulo. Aquest any el Jan ha començat l'escola de música, i dilluns passat va fer la seva primera audició per Santa Cecília.
Fins aviat!!